Mavic COSMIC CARBON SL M10 2011 PR

Webshop ár: 290.000 Ft

A termék jelenleg nem rendelhető.

Mavic COSMIC CARBON SL M10 2011 PR termékleírása

MAXTAL - Kizárólagos Mavic® szabadalom. Egy alumínium ötvözet, ami 30%-al ellenállóbb, mint a 6106 alumínium ötvözet. A könnyebb és erősebb felnik érdekében.
SUP™/Soudé Usiné Process - A felni összehegesztett és síkba csiszolt illesztése extrém helyzetekben is biztonságosan tart, kiküszöböli a fékezés során fellépő rezonanciát, ami kiegyensúlyozottabb kereket eredményez.
UB CONTROL™/Usiné Brut Controll - Forgácsolással kialakított és gyémánttal felcsiszolt fékezőfelület, mely javítja a fékhatást és kiküszöböli a fékezés során fellépő rázkódást, rezonanciát.
FTS-L /Force Transfer System Light - Robosztus és egyben könnyű meghosszabbított agytest, mely egészen a kazettatest alá nyúlik. A szabadonfutó az összes nyomatékot képes továbbítani az agyra.
ISM/Inter Spoke Milling - Könnyebb felni azonos merevség mellett, mely csökkenti a tehetetlenséget és extra erőkifejtést tesz lehetővé az emelkedőkön. A küllőanyák közötti terület kisebb erőhatásnak van kitéve, így a felni anyagát súlycsökkentés céljából kimarják. A Mavic® által szabadalmaztatott, kizárólagos koncepció (US 6 402 256).
QRM+™/ Mavic High Quality Bearings - A legigényesebb kategória. Ezek a csapágyak természetesen szintén duplán tömítettek, C3 belső kialakításúak és ezen felül rendelkeznek egy mikro-beállító rendszerrel, mely lehetővé teszi a kerék gyors beállítását a jobb teljesítmény céljából. Precíziós állíthatóság a maximális mozgékonyság érdekében illetve minden időjárási körülményre
Súly: 1740 gramm/pár (első 780g, hátsó 960g)
Kategóriák
Gyártók

Legnépszerűbb:

Legnépszerűbb forgalmazott márkák:

BikeTrade 97AcorSchwinn CsepelSpyralNeuzerGepidaKolikenHauserCsepelMongooseSigmaCateyeTufoKerékpárCityCaprineSprintMavicBergamontTacxFerrini